PUNKT

det är så himla många som undrar saker hit och dit om patrik. "hur kan du ens träffa honom när han spelar i växjö?"
Okej, jag ska göra det klart för alla.
Jag skiter i de där jävla klubbmärket, patrik är en privatperson för mig som betyder en hel del och han gör mig glad. Jag blir glad om han gör sig bra på isen, självklart. men när vi ses pratade vi rent allmänt, han ä en privantperson han också, tänk på det. 
Folk tog väldigt illa upp när jag träffade Patrik men HERREGUD.. barnfasoner. Patrik spelade hos oss i 4 år och jag hade kontakt med honom under dessa år och självklart ska jag forsätta ha kontakt med honom, åh nötter som inte fattar.

Han är och kommer alltid vara en människa som står mig nära hjärtat. Han är en underbar människa, på isen och utanför isen. Punkt.
 
 

patrik <3

woho, idag är jag glad. igår var det en bra dag, en dag jag hade längtat till efter över en månad. och satan va bra den blev. stack upp till kd och kollade färjestad som mötte växjö (och patrik). Efter matchen gick jag och träffa patrik♥ som jag saknat honom och jag blev så himla glad att se honom. vi stod och pratade länge tills han behövde åka hem till växjö igen och jag blir så glad av honom. min bästa!